Varför finns denna sida och vem har gjort den?

Denna sida är tänkt att samla lite av mina verk som lärare. Här finns föreläsningar till några av mina kurser och frågor och svar till dessa. Är du inte min elev så får du givetvis använda tipsen ändå.
NTI har inget egentligen ansvar för denna sida, förutom att som har anställt mig – bra eller dålig det får ni avgöra. Alla texter är mina och ägs av Joakim – så felskrivningar och andra bloopers är mina.


Vem är Joakim?
Här är lite om vad jag har gjort genom åren: http://se.linkedin.com/in/joakimboden och när jag inte jobbar så är jag sambo och far till två döttrar, prio ett i livet. Jag har dömt hockey på elitnivå under ett par år. Jag är från Jämtland och har stått på skidor sedan barnsben och tillbringat några år i Frankrike, Schweiz, Österrike och länderna där omkring. När jag inte kör skoter, så tillbringar jag tiden i stugan med att fiska eller jaga. Om jag inte är på golfbanan och letar bollar så tränar jag gärna. Det var lite om mig.
 Skrivet om mig: artikel i lärarnas tidning

Vad är mitt mål som lärare då?
Jo – jag hoppas att inspirera och hjälpa dom som vill med att nå sina mål. Jag tror att vi idag står inför en revolutionerande tid för alla typer av utbildningar och att överkorsningen mellan traditionell klassrumsundervisning och virtuellt lärande kommer att förändra skolan helt. En spännande resa och jag vill gärna att den skall ske med ett viktigt perspektiv: Ditt!
Vad är mitt mål som Skolledare då?
Om jag får alla mina kollegor att känna sig sedd och hörd, är det en bra start. Om vi tillsammans gör bra saker med gemensamma mål så tänker jag att resultatet kommer av sig själv.
En viss M Jackson sjöng: ”If you wanna change the world, take a look at the man in the mirror”  – bra sjunget och något jag försöker förhålla mig till.

Japp, jag har tillbringat lite tid i skolbänken men mina främsta lärdomar kommer nog ändå från mina många år utomlands i Norge, Schweiz och Frankrike samt givetvis jobben på bla: Swedbank, Skistar, Langley Travels, Rex och Försvarsmakten.

Här listar jag en del av mina formella utbildningar:

  • Academedias Ledarskapsutbildning: Klicka på länken för artikel: talangprogrammet
  • Göteborgs Universitet, Lärarprogrammet Naturkunskap mot Högstadiet
  • Umeå Universitet. Lärarprogrammet Kemi och Biologi mot Gymnasiet
  • Försvarsmakten, Ytbärgare Helikopter 10
  • Svenska Hockeyförbundet, Förbundsdomare nivå: HockeyAllsvenskan
  • Karlstads Universitet, Bedömning och Betyg
/Joakim

Kommentera