Määään, hur lång tid tar det att RÄTTAAAA?

Kul att du frågar just det. Mitt mål är att du skall få en första respons på uppgiften innan du skall starta nästa uppgift så att du kan ta del av de tipsen som ges. Jag rättar delproven samtidigt som veckans uppgift i mesta möjliga mån.

På måndagar brukar jag hinna rätta de teoriprov som har trillat in under helgen och skickar ut information kring kursslut, betygssamtalet och eventuella kompletteringsuppgifter. Tisdagar börjar jag rätta de elever som skall göra slutprovet under kommande helg så att man ges chansen att repetera del delar som behövs inför det. Onsdagar börjar jag rätta de uppgifter som heltidsstudenterna skickat in och efter detta så kommer ni som läst halvtid och kvartstid. Eftersom alla elever läser på olika kurstakt så gäller rent formellt följande på ntiskolan:

Läser man på heltid – uppgifter rättad inom en vecka

Läser man på halvtid  – uppgifter rättade inom två veckor

Läser man på kvartstid  – uppgifter rättade inom fyra veckor

Men som sagt, jag brukar hinna rätta era arbeten snabbare än så – ha detta i åtanke nu när det börjar närma sig ansökan till högskolan vilket innebär en ökning av antalet elever. Har jag kommenterat något för kort, konstigt eller helt enkelt kasst – ring mig. Jag menar aldrig något illa med mina kommentarer utan alla kommentarer skrivs för att utmana dina tankegångar eller att leda dig i rätt väg och till ett bättre resonemang. Ibland kan dock intentioner vara svåra att tolka via text.

2 reaktion på “Määään, hur lång tid tar det att RÄTTAAAA?

Kommentera